pil

Om DH Tagentreprise

Tagdækker med over 10 års erfaring

Manden bag DH Tagentreprise

Jeg hedder Dennis og startede i håndværkerbranchen som 16 årig. Siden har jeg smagt på alle fag, bla. murer, tømrer, maler osv. Men det blev tagdækning jeg brændte for.

Jeg startede i lære i 2013, hos Phønix Tag Næstved, som er en af verdens førende leverandører indenfor tagpap, og blev udlært i 2016. Jeg fortsatte i Phønix Tag som specialist indenfor tagpap, indtil jeg startede for mig selv i 2021.

Jeg har derfor fra start af lært hvad det vil sige at være en del af noget større, og have et værdisæt at leve op til. Kunden, kvalitet og rådgivning er nu en central del af hverdagen i min virksomhed.

Jeg går op i

Fokus på dine behov

Hos mig er en aftale altid en aftale og kundens ønsker og behov er altid i centrum, hvad enten du har behov for montering, reparation eller renovering af tagpap tag.

Som professionel tagdækker med mange års erfaring er jeg god til at forstå dine behov og sørger for at tilbyde rådgivning og vejledning i øjenhøjde, for at komme med den mest optimale løsning til netop dig og dit tag.

Hvad siger vores kunder:

5/5

Få et uforpligtende tilbud på under 24 timer

I langt de fleste tilfælde kan der gives et prisoverslag direkte i telefonen, men der kan dog være enkelte større og mere komplekse opgaver som vi er nødt til at bese først, for at give et tilbud der også matcher det du betaler i sidste ende. Alt er selvfølgelig uforpligtende.

Indhent et tilbud