pil

Tagrenovering

Med øje for detaljerne
Tagrenovering

Hos Dh tag entreprise betyder en tagrenovering kvalitet. Tagrenovering skal helst kun udføres en gang, så det skal laves ordentligt.

Tagrenovering giver økonomiske fordele

Hvis det nuværende tagpaptag trænger til nyt pust af liv er det heldigt at et tagpaptag er nemt at renovere, selvom det er et holdbart og stærkt materiale, er det også meget fleksibelt, hvilket gør det velegnet til tagrenovering. Renovering af et ældre tag kan have flere fordele end kun det synlige udtryk af hele huset.

I langt de fleste tilfælde kan der lægges et nyt lag tagpap på den gamle tagkonstruktion, og dermed spare dig for unødvendige udgifter der kan være ved nedrivning og bortskaffelse af det gamle tag.

Det kræver blot et fast underlag som f.eks. vandfast krydsfiner, tagbrædder, trædefast isolering eller lignende.

Der kan vælges imellem 1 eller 2 lag tagpap i baner med små skifersten på det øverste lag tagpap, der brændes fast på underlaget.

Vi laver altid en grundig gennemgang og udbedrer eventuelle tagreparationer inden vi lægger det nye lag tagpap.

Der kan med stor fordel også udføres efterisolering i forbindelse med tagrenovering af dit tagpap tag, da dette vil spare både energi og penge.

Udvendig efterisolering i forbindelse med renovering af tagpap tag kan gøres uden at bygningens indvendige dele bliver berørt. Læs mere på min blog https://dhtag.dk/vedligeholdelse-af-tagpap-tag/

Eller besøg min youtube kanal

Ydelser og priser

Alle priser er pris pr. m2 ex moms inkl. montering af blank alu tagfod og vindskede, eller kapsel.

listedækning

Listedækning

Fra 600,-

alu kapsler

Glatdækning

Fra 450,-

kingspan isolering

Tagisolering

Fra 1250,-

Glatdækning overpap

1 lag overpap

Fra 330,-

Sedumtag

Grønt tag

Fra 850,-

Hvad siger vores kunder:

5/5

Mindre reparationer af tage med tagpap

Vi foretager selvfølgelig ikke kun komplette tagrenoveringer, men også mindre reparationer af dit tagpap tag, hvor det ikke er nødvendigt at skifte hele taget, men kun en lille del af det.

Selvom tagpap er et stærkt og holdbart materiale, som under normale omstændigheder kan holde i mange år uden brug for reparation eller tagrenovering, så kan der med tiden opstå skader af den ene eller anden grund.

Skulle der med tiden enten ske større eller mindre revner, dampbuler eller lignende, kan dette i de fleste tilfælde repareres ved at svejse et nyt stykke tagpap på det berørte område, efter grundigt forarbejde og klargøring.

I forbindelse med tagrenovering kan vi selvfølgelig skifte alt det nødvendige tilbehør som f.eks. kapsler, vindskede osv.

Tagrenovering
reparation efter skorsten

Hvornår trænger dit tag til renovering?

Der kan være flere tegn på at du har brug for en tagrenovering. Hvis din varmeregning ubegrundet pludselig stiger, kan det være et tegn på at dit tag kan have utætheder og varmen derfor siver ud. En tagrenovation i tide kan spare dig for både vandskader, svamp og fugt, som med tiden kan udvikle sig til nogle store omkostninger.

Få et uforpligtende tilbud på under 24 timer

I langt de fleste tilfælde kan der gives et prisoverslag direkte i telefonen, men der kan dog være enkelte større og mere komplekse opgaver som vi er nødt til at bese først, for at give et tilbud der også matcher det du betaler i sidste ende. Alt er selvfølgelig uforpligtende.

Indhent et tilbud