pil

Hvorfor vælge tagpap?

hvorfor vælge tagpap

Hvorfor vælge tagpap?

Tagpap består af en polyester/glasfilt kerne, afhængig af hvilken type pap det er, som giver en høj styrke og formstabilitet.

Fordele ved tagpap:

De fleste tagpap produkter holder i ca 40 år, hvis man vedligeholder det som man skal. Læs mere om vedligeholdelse: https://dhtag.dk/vedligeholdelse-af-tagpap-tag/

Hvorfor vælge tagpap: Det er nemt at vedligeholde. Det er modstandsdygtigt mod sol, vind og vejr. Tagpap er meget fleksibelt, og kan bruges til alle type tage, det er nemmere at monterer solceller på osv.

Installation:

Tagpap kan monteres på flere forskellige måder. Enten svejses det direkte på underlaget, eller fastmonteres med tagpap søm, eller skruer og skiver. Hvis underlaget er tagkrydsfiner kan man svejse det direkte, hvis det er tagbrædder, skal det skrues eller sømmes. Grunden til det er fordi træet arbejder, selv om det er med fer og not, og vil på sigt revne pappen. Fordelen er også at underlaget kan ventilere og det modvirker dampbuler. Man kan dog også vælge at benytte en stribeklæber, så hvorfor vælge tapap?

Tagpap er meget alsidigt og giver mulighed for at udfordre arkitektoniske stilarter samt generelt udseende på både private og offentlige boliger. Man kan med andre ord, bruge det på både lodret og vandret flade.

Som alle andre tagtyper, kræver tagpap regelmæssig eftersyn for at tage eventuelle utætheder i opløbet. Disse være sig utætheder forårsaget af evt nedfaldne grene, nytårsraketter. Materialerne er dog så gode i dag, at de kan klare næsten hvad som helst. Det er ligeledes vigtigt at fjerne mos, blade og snavs, både fra taget og evt bladfang ved afløb.

Tagpap er meget prisvenligt, i forhold til andre tagtyper. Der skal ikke så meget forarbejde til, som ved traditionelle tegltage f.eks. Undertaget er på sin vis allerede i underpappen. Samlet set er tagpap en holdbar, økonomisk og alsidig tagdækningsmulighed, som henvender sig til både private og virksomheder, der er på udkig efter en rentabel tagdækningsløsning.

Læs mere om tagpap her: https://dhtag.dk/tagpap/

Eller her: https://www.bolius.dk/tag-med-tagpap-19004

Se mere

Indhent et tilbud